Website invulling

website-invullingEr zijn vele factoren die een website interessant maken voor een bezoeker. Zo dienen de teksten interessant te zijn en dient de website uitnodigend te zijn. U kunt zich voorstellen dat wanneer u alleen een pagina met kale tekst heeft dat dit minder interessant is voor een bezoeker dan wanneer er ook afbeeldingen, illustraties of video’s te zien zijn.

TG Productions helpt u met de invulling van uw website. Zo kunnen wij de teksten voor u schrijven maar ook zorgen dat de pagina de juiste uitstraling krijgt. Uiteraard doen we dit allemaal in overleg met u. Zo zouden we een video van uw bedrijf kunnen plaatsen of wanneer het om een product gaat diverse hoogwaardige afbeeldingen bij de tekst kunnen plaatsen. Er zijn talloze mogelijkheden en wij informeren u er graag over. Een interessante website heeft nu eenmaal een veel hoger slagingspercentage.

Hieronder treft u een selectie van de video’s aan die zijn gemaakt door TG Productions. Dit kunnen complete reportages zijn, een bedrijfsfilm of een compilatie van beelden.

Om u een idee te geven wat het verschil kan zijn tussen een website met alleen tekst en wanneer deze wordt opgevuld met video en afbeeldingen kunt u op de onderstaande afbeelding zien hoe deze pagina er met alleen tekst had uitgezien. Zeg nu zelf, bij welke pagina bent u meer geneigd om verder te lezen …

printscreen

Top